Огляд ринку елітних покрівельних матеріалів
Мідь блог

Огляд ринку елітних покрівельних матеріалів

Термін «еліта» своє походження веде від латинського eligere – вибирати. У сучасній літературі набув широкого ходіння від французького elite – кращий, відбірний, обраний. Починаючи з XVII ст. він вживався купцями, зокрема, для позначення товарів найвищої якості.

Елітні покрівельні матеріали відносяться саме до такої категорії продукції. Мідна і сланцева покрівля, а також керамічна і композитна черепиця, безумовно, входять в групу покрівельної еліти. До «еліті» відносяться і ексклюзивні серії бітумної черепиці, а також інші сучасні матеріали, які за своїми технічними характеристиками перевершують традиційно використовуються покрівельні покриття.

Мідь , завдяки своїй красі і відмінним технічним характеристикам, заслужено входить до групи елітних покрівельних матеріалів. До переваг мідної крівлі експерти відносять міцність, тривалий термін служби (100-150 років), високу технологічність (оброблюваність), екологічність і економічність.

Обзор рынка элитных кровельных материалов

НІМЕЦЬКА SOLTEQ ПРОПОНУЄ СОНЯЧНУ ЧЕРЕПИЦЮ ЗА ЦІНОЮ ЗВИЧАЙНОЮ ПОКРІВЛІ

Сланець (природний шифер) – натуральний природний камінь, міцний і довговічний покрівельний матеріал. Сланцеві покрівлі прикрашають багато європейських палаци, замки і вважаються на сьогоднішній день символом респектабельності. Основні переваги матеріалу: тривалий термін служби (більше 200 років), здатність витримувати несприятливі впливи навколишнього середовища, висока міцність і опірність деформаціям, відмінні ізоляційні характеристики, екологічна безпека, а також можливість використання даного матеріалу, не залежно від форми даху.

Обзор рынка элитных кровельных материалов

СОНЯЧНА черепиця TESLA SOLAR ROOF ЗАМІСТЬ ЗВИЧАЙНОЮ ПОКРІВЛІ

Керамічна черепиця – один з найдавніших покрівельних матеріалів, який і в наші дні вважається найкращим покриттям для дахів малоповерхової забудови. Це обумовлено тим, що дана продукція має такі якості, як довговічність, екологічність, архітектурна виразність, вогнестійкість. Крім того, вона має прекрасний зовнішній вигляд. Термін служби керамічної черепиці понад 80 років.

Обзор рынка элитных кровельных материалов

ЩО КРАЩЕ ВИБРАТИ ДЛЯ ДАХУ, бетонної черепиці АБО керамічну плитку

Композитна черепиця – дахове покриття, що є різновид металочерепиці. Зовнішній вигляд матеріалу, завдяки мінеральній крихті, повністю імітує черепицю або інші натуральні матеріали і надає даху неповторний ексклюзивний вид. Поєднуючи в собі невелику вагу, простоту монтажу і надійність, ця покрівля може з успіхом застосовуватися в будь-якому типі будівель, споруд та при будь-яких роботах, будь то будівництво, реконструкція або ремонт.

Обзор рынка элитных кровельных материалов

СОНЯЧНІ ПАНЕЛІ ДОДАТКОВО БУДУТЬ кондиціонувати будівлю

Ексклюзивні серії бітумної черепиці теж можна віднести до елітних покрівельних матеріалів. Прикладом тут може служити «м’яка» черепиця з покриттям з патинованої міді. Сучасні технології деяких виробників бітумної черепиці дозволяють виготовляти і іншу оригінальну продукцію, яка ідеально підходить для реалізації унікальних покрівельних проектів.

В останні роки при будівництві будинків все частіше зустрічаються недоступні раніше зелені покрівлі. Безперечно, це недешевий спосіб облаштування, по ціновій категорії відноситься до розряду елітних. Озеленення покрівлі можна розглядати не тільки як оригінальне «живе» покриття, але як один із способів оздоровлення навколишнього середовища.